As Beauty ... a simple beauty...


Anonymous

Seorang lagi testimoni As Beauty yang berjaya memudarkan jeragat dengan penggunaan yang konsisten... Terima kasih kerana sudi berkongsi dgn kami..

Aida Wati

Sebelum saya menggunakan produk As Beauty, kulit wajah saya berjerawat teruk, berminyak, kusam, berparut jerawat dan warna kulit tidak sekata. 
Nampak lebih tua dari usia sebenar. Wajah saya gelap dan tidak berseri kerana selalu terdedah pada sinaran matahari. 
Saya telah mencuba pelbagai produk tetapi tidak berhasil sehinggalah saya menggunakan produk As Beauty ini, kulit wajah saya kembali berseri, jerawat dan parut jerawat telah hilang. 
Saya yakin dengan As Beauty.Terima kasih As Beauty.

Aina Mardiya Kamaruddin

Saya Aina Mardiya sangat berpuas hati menggunakan produk AS Beauty. Dengan usia remaja saya,kulit wajah sering terdedah dengan persekitaran cuaca dan keadaan hormon yang tidak menentu.. Saya baru mengguna kan As Beauty 2 bulan..sebelum menggunakan As Beauty..saya mengalami keadaan kulit wajah yang sangat tidak sekata..kulit kusam, juga parut jerawat..dan lingkaran hitam bawah mata yang agak ketara..selepas mengguna kan As Beauty..kulit wajah saya semakin cerah, lingkaran hitam bawah mata yang semakin hari semakin menghilang..dan keadaan kulit saya menjadi sekata.. garis-garis halus di wajah sudah tiada.. Saya dapat merasakan kulit wajah saya semakin sihat dan bersih..hari demi hari. Kini tak pakai bedak pun dah ok..kalau saya pakai bedak pun hanya bedak loose..sesuai dengan umur saya. Kini saya berani menyarankan produk AS Beauty kepada teman-teman saya di semenanjung sabah serawak ......terima kasih AS Beauty kerana mengembalikan keyakinan diri saya..

Azira Ahamad

Saya Azira Ahamad AS Beauty sememangnya berkesan! saya dulu pengguna produk antarabangsa tapi semua tak berkesan! Dengan AS Beauty memang berkesan..tiada ragu. Sekarang tak payah nak gie facial setiap 2 mnggu..Bila tengok iklan kat tv pasal pencerahan kulit,hilangkn parut,hilangkn jerawat dalam 2 masa minggu rasa cam semua itu penipuan je,tactic perniagaan..tapi tidak dengan AS Beauty..memang x tipu! Hampir sebulan penggunaan,memang leh nmpak kesan! hampir 70% muke saya pulih..Saya bekerja yang sentiasa berjumpa dengan pelanggan, masa muka saya banyak parut dan jerawat,dia tegur saya "eh! muke kenapa? chicken pop ke?" Selang beberapa minggu,"eeeee...cantik nyer muke sekarang,ayu!" Kembang kejab idung ni..Dan yang paling saya bersyukur, muka saya pulih sebelum hari bahagia saya..syukur Alhamdulillah...saya menemui produk yang tepat dan original..big thanks to kak ana n my best friend faridah...Tiada ragu!mmg berkesan!Ramai lagi kat sana yang masih mencari produk yang sesuai selepas berabis duit cam saya dulu...baik saya sebarkan sekarang..Kini sy telah mengandung, syukur Alhamdulillah dan saya masih terus menggunakan produk ini dan tidak memberi sebarang kesan sampingan..mengandung tapi masih tetap berseri n cantik! Yang lebih menyeronokkan, adik, kakak n ibu saya telah pun menggunakannya..wahhh satu keluarga cerah berseri.....secara tidak lansung boleh wat pendapatan sampingan..

Ckin Saugan


As Beauty is the Best.. 

Selama pakai As Beauty ni, muka jadi cerah dan cepat mengecutkan jerawat memandangkn muka ni mmg sgt bermasalah dgn jerawat.. 

Gud Luck As beauty! ^_^

Emillia Abd Rahim

Saya menggunakan produk As beauty pada penghujung oktober 2011 yang telah diperkenalkan oleh pengedar. 
Masalah kulit yang sy alami amat teruk. Pelbagai produk telah saya guna sehingga mengeluarkan duit dengan harga yang agak mahal.dan kadang seakan putus asa untuk mencari produk yang terbaik. Selepas mengunakan produk ini lebih kurang 3 minggu perbezaan mula kelihatan dan kini setelah menggunakan hampair 4 bulan,sy tidak lagi menghadapi masalah jerawat, kulit muka lebih licin dan kelihatan lebih cerah :)

Farah Nasuha

I LOVE AS BEAUTY! Terima kasih As Beauty kerana menjadikan saya lebih berkeyakinan. Saya baru menggunakan As Beauty hampir 3 bulan. As Beauty memang memberi impak kepada kulit wajah saya. Sebelum ni kulit wajah saya gelap, kusam dan menpunyai lingkaran gelap bawah mata. Namun setelah menggunakan As Beauty, kulit wajah saya kian cerah berseri, tona kulit sekata dan lingkaran gelap bawah mata berkurangan. Harga As Beauty sangat berpatutan. hanya RM120 tetapi boleh bertahan sehingga 3,4 bulan. I LOVE AS BEAUTY!

Fida Azmi


Terima kasih 'AS BEAUTY' kerana mengembalikan keserian wajah saya.

Hamidah Hamid

Saya bukanlah seorang yang terlalu memiliki masalah kulit yang serius, dan pelbagai produk saya cuba, hasilnya semua sama sahaja. Setelah diperkenalkan oleh Mya Diana tentang produk As Beauty ini, saya berasa ragu - ragu sehinggalah kawan saya Nur Shafila Shafie menggunakannya dan kesannya kelihatan begitu ketara sekali. Saya pon menggunakan trial pack untuk melihat keserasiannya dengan kulit saya.. Ternyata dalam tempoh sebulan sahaja, kulit saya yang sebelum ini kusam, jeragat, dan berpigmentasi kelihatan lebih bersih, gebu dan lebih berseri sehingga cik abg saya Mohd Fadil , makcik - makcik saya Latipah Hasbullah Hasmiza Hasbullah Miza Rosida Hasbullah Ain Afifah perasan akan perubahan kulit saya.. Ramai juga rakan2 lain yang bertanya rahsia wajah saya seperti Raffiq Shima Nana Liana Ruby Abd Karim dan Ahli Puteri UMNO Bahagian Subang ... Sekarang saya ingin mencuba produk2 terbaru dari As Beauty pula iaitu body serum.. Anda tak perlu gunakan bedak selepas ini.. jimat budget kan...

Mieza Fadzlys

Sebelum menggunakan AS Beauty saya agak was-was dengan keberkesanan produk ini..Tapi setelah menggunakannya dalam masa sebulan saya sangat berpuas hati..Masalah jerawat dan kulit gelap telah menemui penyelesaiannya..Kini saya adalah pengguna setia AS Beauty :)..Keyakinan diri juga semakin bertambah..Terima kasih AS Beauty kerana telah memberi wajah baru kepada saya disamping dapat menyumbang pendapatan sampingan setiap bulan..Alhamdulillah..

Mya Diana


Dahulu kulit muka saya berjerawat dan sangat gelap..kini setelah menggunakan As beauty jerawat sdah tiada dan parut jerawat juga makin berkurangan. Kulit wajah juga makin cerah. Sudah 3 tahun sy menggunakan As Beauty dan sy akan terus menggunakannya !! 

TQ As Beauty.. (^_^)

Najihah Sudi

Masalah sebelum menggunakan As Beauty : 
1. Wajah kusam, 2. Bekas jerawat, 3. Jeragat, 4. Kulit Kasar & gelap,
5. Pori - pori besar, 6. Tona tidak sekata, 7. Blackhead, 8. Whitehead 
Mula menggunakan As Beauty pada 8 Disember, 2011 hanya kerana hendak membantu jualan rakan baik. Tidak pernah mencuba produk tempatan kerana tidak yakin dengan mutunya dan juga risau berlaku pengelupasan. 
Setelah menggunakan As Beauty : 
1. Wajah nampak cerah, 2. Lubang pori - pori semakin mengecil, 3. Bekas Jerawat beransur hilang 
4. Jeragat hampir tiada, 5. Kulit nampak dan terasa sangat halus dan lembut 
6. Tona muka sekata, 7. Blackhead & Whitehead hampir tiada 
Alhamdulillah.. terima kasih kepada rakan dan Tahniah kepada As Beauty..

Nor Maslini Ibrahim

Sy penah cuba byk produk sejak beberapa tahun lalu, sbb nk hilangkan masalah kusam pd wajah. Kebanyakan produk telah akibatkan muka menggelupas teruk dan memberi kesan sementara, bila dah pakai 2-3 bulan, wajah kembali kusam. Pada mulanya sy meragui produk As Beauty, tp setelah melihat beberapa rakan sekerja lebih cerah dan berseri-seri slepas memakainya, sy jd teruja utk mencuba. ternyata mmg berkesan, belumpun habis Trial Set, kawan2 dah mula brtanya apa yg sy pakai. sy terus menjadi pelanggan tetap dan brkongsi kebaikan produk As Beauty dgn keluarga dan teman2. Alhamdulillah, As Beauty memberi saya lebih keyakinan dan sgt seronok apabila wajah kita lebih sihat dn cerah berseri.. Terima kasih AS BEAUTY, memang TERBUKTI keberkesanannya ;-)

Norsyazwani Haris

Saya start menggunakan product As Beauty ni tepat-tepat pada 1 October 2011 tahun lepas. Kulit muka saya takda masalah sangat. Cuma kadang-kadang bila jerawat naik, parut dia susah nak hilang.Wajah saya jugak agak kusam. Belang dimuka kesan pakai tudung juga jelas nampak. Setelah hamper 2 bulan lebih menggunakan product ni barulah ada kawan yang menegur kata muka saya nampak cerah. Parut jerawat juga makin hilang. Bila dah ada yang menegur, barulah saya bertambah-tambah yakin dengan product ni dan berani untuk memperkenalkannya pada kawan-kawan. Product yg bagus haruslah di kongsi bersama-sama. Dan saya gembira sangat bila ada kawan-kawan yg dah mencuba product ni pon kata muka mereka ada perubahan yang positif. Semoga As Beauty terus mengekalkan kualiti product ni dan terus berkembang.

Nurul Sha

Assalamualaikum & Salam Sejahtera.. Saya baru saje guna As Beauty ini pada pertengahan tahun lalu. Sy tahu pasal As Beauty ini melalui kenalan kakak saya. Muka saya mengalami alahan dek kerana tidak serasi dengan air di tempat saya belajar. Disebabkan itu, saya terpaksa mencuci muka menggunakan air tapisan yang dijual di kedai. Saya juga kurang keyakinan untuk keluar rumah dan berhadaan dengan kawan-kawan dan orang ramai. Setelah saya diperkenalkan dengan produk AS BEAUTY, baru 2 minggu penggunaan sudah nampak kesannya. sedikit demi sedikit, bintik-bintik di muka saya mula hilang. saya lebih yakin untuk keluar rumah sekarang kerana muka saya sudah kembali kepada asal. Saya tidak perlu ragu2 lagi dengan air di kolej kerana produk ini telah menjadikan muka saya kembali seperti asal. Terima kasih AS BEAUTY.

Siti Nur Shuhada


As beauty begitu berkesan...

Rosnita Abu Bakar

Saya Rosnita Abu Bakar berpuas hati menggunakan produk penjagaan rawatan wajah AS Beauty. Sebelum ini saya mengalami jeragat dalam usia muda. Jeragat yang saya alami ini hampir keseluruhan muka. Wajah jadi kusam dan tidak sekata sebelum ini. Lihat lah kini hasil menggunakan produk rawatan AS Beauty 'A Simple Beauty'..semakin hari pastinya semakin sihat kulit di wajah saya. Saya amat berpuas hati menggunakan produk penjagan rawatan ini. Bukan sahaja ringkas,malah berbaloi ..pada yang mencari produk yang selamat, mula lah menggunakan produk penjagaan rawatan wajah AS Beauty..

Syahida Sazali

Assalamualaikum & Salam Sejahtera :) Saya Syahida Sazali , saya baru saje guna As Beauty ini pada pertengahan bulan Oktober tahun lalu. Sy tahu pasal As Beauty ini melalui seorang kawan. Apabila melihat perubahan kulit muka kawan yg semakin putih, bersih dan anjal sy telah bertanya produk pencuci muka yg digunakannya kemudian dia telah mencadangkan As Beauty kpd sy. Sebelum menggunakan As Beauty kulit muka sy mmg jenis sensitif, berminyak, berjerawat, kusam, ada blackhead dan banyak kesan-kesan parut jerawat tp setelah menggunakan As Beauty lebih kurang sebulan kulit muka sy beransur-ansur pulih dan jerawat serta parut-parut jerawat mula hilang. Melihat perubahan sy ini, ahli keluarga serta rakan-rakan lain juga mula mencuba produk As Beauty! TERBUKTI As Beauty mmg berkesan setelah 4 bulan menggunakan As Beauty, kini kulit muka sy telah bebas dari sebarang cela. Kulit muka sy bertambah sihat, bersih, anjal serta lingkaran gelap bawah mata juga telah hilang dari sehari ke sehari. TAHNIAH As Beauty kerana berjaya membuktikan keberkesanannya serta telah menjadi produk pilihan saya, family dan rakan-rakan. TERIMA KASIH juga kerana, kini tiada lagi kulit muka bermasalah bersama AS BEAUTY!!!!!! ^^

Marie Arthur

Lagi Testimoni As Beauty. Marie Arthur adalah pengguna As Beauty sejak 2010 dan menjadi pemenang Contest Sebelum dan Selepas Pemakaian As Beauty 2011.
As Beauty - Your Beauty is Our Priority